maanantai 10. joulukuuta 2012

mistään ei oikeastaan voi olla täysin varma

Hii! Sekalainen kuva-arsenaali viimepäiviltä. Lähdin eilen Rosan porukan kanssa extemporee retkelle Hollolan kirkolle joulumarkkinoille ja napsittiin sieltä idyllisiä kuvia. Eilen meillä oli myös mummot ja papat sekä siskot ja veljet juomassa synttärisumpit. Lahjaksi sain rahaa, suklaata ja ihanat muumimukit. Leivoin vieraille kinkkupiirakan, rukiisen valkosuklaasydänpiirakan, lusikkaleipiä, suklaakeksejä ja nougatpaloja. Tämän lisäksi äiti teki täytekakun ja tiikerikakun, sekä osti Carneval-keksejä. Tarjottavaa riitti, mutta kyllä aika paljon menikin.

Tänään, kun iskä haki mut salilta, mentiinkin ostamaan Kuvamestareilta sitä kameraa! Päädyttiin ostamaan lisäksi siihen toinenkin objektiivi. Olin ihan hämmentynyt, että se tapahtui näinkin pikaisesti. Yleensä meillä pohditaan ja jahkataan tuommoisten ostoa pitkään ja hartaasti. Muistikorttia en kuitenkaan vielä omista, niin en ole päässyt kuvaamaan. Tietenkin vaihdoin hetkeksi aikaa tuon vanhan kameran kortin siihen uuteen, mutta koska se on huonompi tasoinen kortti kuin mitä tuo kamera vaatii, niin en saanut testattua kuin muutamaa ominaisuutta. En malta odottaa keskiviikkoa :) Silloinhan mulla on siis oikeasti synttärit ja iskä kertoi antavansa muistikortin vasta sitten! Kokeidenpalautus oli tänään myöskin ja sain kaikesta tosi hyvät numerot, erityisen tyytyväinen olen bilsan täyteen kymppiin, huhhuh.

Sunnuntai aamuna olin adventtimessussa ja mieleen jäi erityisesti, kun liturgi saarnassaan totesi tyynenrauhallisesti, että alle kahden viikon päästä selviää tuleeko maailmanloppu 21.12. En ole aikaisemmin ajatellut koko asiaa, mutta nyt se on tupannut pyörimään päässä. Ärsyttävää.

2 kommenttia:

Blogger Templates by Isnaini Dot Com. Powered by Blogger.