torstai 6. joulukuuta 2012

juhlissa, melkein kuin Linnan

Moikka! Vietettiin tänään Ritan synttäreitä, kuvien laatu on vähän heikompi, koska kamerani ei ole järin yhteistyökykyinen keinovalossa. Uusi kamera on kenties synttärilahjaksi tulossa, vaihtarivuottakin ajatellen se on ihan hyvä ratkaisu niin saan siellä ikuistettua hetket laadukkaasti ;) Eilisiltana muuten ajattelin onnellisena, että saan nukkua pitkään tänään, mutta kuinka ollakaan heräsin 6.45 täysin pirteänä! No ei siinä mitään, olipahan sitten pidempi päivä. Askartelinpaskartelin aamusella joulukortteja (taas!) ja sain hienon inspiksen, kerrankin! Enkä edes tuhonnut mitään glitterliimojeni kanssa. Vielä kuitenkin on muutama kortti tehtävänä, ehkä huomenna saan urakan suoritettua. Huomenna olisi myös tarkoitus leipoa sunnuntaina varten, mummot ja papat tulevat silloin meille synttärikahville.

Ritalla illan ohjelmassa oli Singstaria, älypeliskaba, Linnan juhlien katsomista, suklaakisa sekä tietenkin syömistä! Mulla oli päällä turkoosi neulemekko, jonka ostin 2010 Saksasta. Se on jäänyt vähälle käytölle, koska siinä on lyhyet hihat, mutta muuten se on tosi paksu.

Ja loppuun vielä onnentoivotukset 95 vuotiaalle itsenäiselle Suomelle! Itsenäisyys on sellainen asia, jota ei ehkä tule tarpeeksi paljon arvostaneeksi. Mutta ainakin kerran vuodessa on hyvä pysähtyä miettimään, kuinka tärkeä asia se oikeasti on :)

2 kommenttia:

  1. Mä en tiä muistatko mua, mutta nähtiin festareilla pari kertaa :)
    Aaro, linkitti mulle sun blogin ja tykkään kovasti! Sulla on ihana tyyli <3

    VastaaPoista
  2. Heii vähän kiva! (: kiitos paljon, mä mietin (siis kun huomasin uuden lukijan ;) että vaikutti jotenkin tutulta mutten keksinyt silloin ketään Emiliaa!

    VastaaPoista

Blogger Templates by Isnaini Dot Com. Powered by Blogger.