perjantai 24. elokuuta 2012

red jeans are nice

Hyvin istuva otsikko, täytyy sanoa! Se siis liittyy siihen, että ostin viime viikonloppuna punaiset Dr.Deminit ja ne on kyllä aivan ihanat <3 En vaan ole saanut vielä asukuvaa jossa ne olisi jalassa. Noikin kuvat on kyllä todella hehkeitä, mutta jotain kuvaa piti saada kehiin. On meinaan jo taukoa edellisestä postauksesta!

Lukiossa ollaan sitte jo toista viikkoa. Vähän tylsistyttää, mutta mulla onki vähän tylsiä aineita tässä ekassa jaksossa. Osallistuin kuitenkin jo kansainvälisyysprojektiin, ois aika jees päästä käymään Italiassa! Koulussa on kans tosi kivat ruokajonot, tänää ei ees yritetty ehtiä ruokalaan vaan marssittiin kaupungille syömään.
Käytiin viime viikonloppuna kaverin kanssa Helsingissä ja ostin tuon kuvassa näkyvän farkkupaidan sieltä, lisäksi mukaan tarttui raidallinen toppi, ne farkut ja korviksia. Green Day:n levy on Lahden Äxästä, lainasin tänään kans yhelta kaverilta RHCP:n levyjä. Pitäis laittaa niitä iPodiin, mutta en oo viel jaksanu.

Meinasin tänää jäätyä, oltiin bägäilemässä 18-21 ja pikku hiljaa ilma vähän viileni. Sillon kun mentii oli villapaita päällä melkein kuuma, sitte ku menin kotii oli 12 astetta lämmintä. Torstai aamuna pelattii liikassa futista 1.5 h vesisateessa, mut ei sillon palellu läheskää niin paljon! Oon muuten jatkossa lauantaisin 9-11 töissä, eli en saa nukkua pitkään. Ehkä mä kestän sen, oon uimakoulussa apuohjaajana ja saan siitä pientä palkkaa.

Tuli aika sekavasti vähän kaikenlaista, pitäis postata useemmin ni sais yhen asian yhteen postaukseen (--;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogger Templates by Isnaini Dot Com. Powered by Blogger.