lauantai 25. elokuuta 2012

limousines gathering

Astetta kiireisempi päivä takana! Herätys oli 7.45, kyllä, tästä lähtien joka lauantai. Vesipeuhula, jossa siis toimin apuohjaajana, alkaa yhdeksältä. Käväsin töiden jälkeen Jameralla ostamassa viimeinkin sen laskimen, joka onkin muuten vielä hienompi kuin kuvittelin. Mulla menee varmaan vuos opetella käyttämään sitä. 
Iltapäivällä olin jeesimässä siskoa talon maalauksen kanssa. Niitten perhe rakentaa taloa ja nyt sitä maalataan talkoovoimin. Tarkotus ois mennä huomennakin. Se muuten hapottaa kättä! Sain tänään kans ton raidallisen paidan, tilasin sen samassa tilauksessa siskon vaatteiden kanssa joskus aikoja sitten ja se oli lojunut niillä ainakin viikon. Toi paita on mukavan rento ja toi mun ihana puuristikoru mätsää siihen hyvin.
Brave oli muuten loistava <3 Suosittelen, siinä oli vähän erilainen juoni kuin Disneyn leffoissa yleensä, upeasti tehdyt maastot ja hienot musiikit! Suorastaan loistavasti toteutettu. 
P.S. Kotimatkalla nähtiin pinkki limusiini, josta joku moikkas ja se näytti kyllä oikeesti tutulta :D Samalla matkalla ohi ajo myös valkonen limusiini! Hassua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogger Templates by Isnaini Dot Com. Powered by Blogger.