keskiviikko 8. elokuuta 2012

all day with superheroes

Heissaans! Vietin tänään koko päivän seuriksella maalaamassa lavasteita meidän Jatkikselle, jossa on teemana supersankarit. Oon itse asiassa ollu siellä sunnuntaista lähtien joka iltapäivän tekemässä niitä, mutta nyt häämöttää jo loppusuora. Huomenna mennään vielä tekemään muutamia logoja ja sitten Siikaniemeen laittamaan ne paikalleen, jeeees! Syötiin seurakunnan piikkiin pitsaa, nams. Meillä oli kauhea nälkä silloin, alunperin piti syödä kahden aikoihin, mutta se venyi neljään asti. 
Asukuvissa näkyy Turkista ostettu paita ja noi Vagabondin alemyynneistä ostetut kengät. Kaveri nappas noi kuvat, kun oltiin tosiaan oltu seuriksella semmonen yhdeksän tuntia. Kynnet lakkasin Turkista ostetuilla lakoilla eilen. Ne on tosi hyviä hintaansa nähden, makso vähän päälle euron, eikä lakkaa tarvitse laittaa kuin yksi kerros (: 
Syksy se sitten tekee jo kovasti tuloaan, vaikka tuntuu ettei täällä Suomessa oikein kesää ollutkaan. No, ehkä se viikko siellä Turkissa sitten riitti. Mulla ois kova hinku ostaa tummanpunanen, paksu neule ja joku hieno syystakki. Tilasin tänään Levykauppa Äxästä kolme levyä, saas nähä koska ne tulee. Mun kirjatilaus Suomalaisesta kirjakaupasta ei ainakaan vielä ollut tullut, se luultavasti venyy ens viikkoon :( Ois ollu kiva päästä lukemaan Dan Brownia pitkästä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogger Templates by Isnaini Dot Com. Powered by Blogger.