maanantai 13. elokuuta 2012

joskus on hyvä pysähtyä hengähtämään

Moikka! Tässä vähän kuvia Jatkiselta. Mä taisin oottaa sitä vähän liikaa tai jotain, koska ei se tuntunu niin hohdokkaalta ku olin aatellu. Parasta oli lauantain iltaohjelmassa, kun entinen houseband oli nyt "pääesiintyjänä" ja villitsi koko porukan (: Se oli ihan huippua! Muuten lauantaina tunsin itteni vähän outsideriksi välillä, kun porukka oli tietty riparijengeissä ja meiät jotka ei ollu missää sijotettii vaa randomilla jonnekin. Lauantaina sitte iltapäivällä oli pitkää vapaa-aikaa ja jumitettii vaa huoneessa ja pelattii yhen kaverin kännykällä, se oli mukavaisaa! Eilen meidän lavasteporukka sai kiitokseksi 15 e Makuuniin, voidaan vuokrata joku leffa ja ostaa mättöö (:
Eilen oli muuten tosi kurja päivä, ton kiitoksen lisäks ainoo plussa oli se, että katoin Yön ritarin. Se oli tosi hyvä! Selvittelin eilen vähän ongelmia ja pohdin kaikenlaista ikävää, lopulta sitten meinas pää räjähtää, mutta onneksi eräs ihana ihminen jaksoi kuunnella sen kaiken vuodatuksen mitä mietin. Kävin eilen nukkumaan toivoen tosissaan, että tää päivä ois parempi!
Ja kuinka ollakaan, tää oli paljon parempi :) Yeah, olin tänään kaverin kanssa koko päivän kaupungilla ja ostin ihanan valkoisen villapaidan ja mustan paidan, joka on selästä pitsinen. Safkattii Mäkkärissä mun tapojen vastasesti, mutta poikkeushan vahvistaa säännön? :D Illemmalla katottii Catch me if you can ja se oli muuten kans ihan sika hyvä, suosittelen. Huomenna starttaa sitten lukio, vähän hassua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogger Templates by Isnaini Dot Com. Powered by Blogger.