tiistai 23. lokakuuta 2012

pala Delmenhorstia

Lisää kuvia Saksasta. Tiistaina 16. päivä pyöräiltiin koululle ja meillä oli kuusi tuntia yhteista aikaa siellä muiden opiskelijoiden kanssa. Meitähän siis on Comenius-projektissa mukana kuusi maata, Saksa, Suomi, Puola, Romania, Turkki ja Italia. Esittelimme koulumme ja kaupunkimme PowerPoint esitelmin ja myöhemmin esittelimme myös kansallispuistomme kuvien ja tekstien avulla. Meillä oli aiheena Kemiön kansallispuisto ja teimme siitä tuommoisen hyvin visuaalisen esityksen.

Illemmalla lähdimme isolla porukalla Delmenhorstin keskustaan. Isossa porukassa oli se hankaluus, että kaikki eivät tietenkään halunneet samoihin paikkoihin ja aina osa porukasta vain odotteli kadulla ja paleli, kun osa oli kaupoissa. Saksalaiset kertoivat, että olimme isolla porukalla, jotta voisimme tutustua, mutta ei siinä kyllä kehenkään tutustunut. Hyvä puoli koko illassa oli se, että sain ostettua uuden pinkin stabilon, koska edellisestä oli loppunut väri! Keskustassa oli myös hieno Spider man ja maistoimme Bubble teetä, joka oli erittäin keinotekoisen makuista. Ei tarvitse toista kertaa siis ostaa!

Kuviin on myös päässyt koulun seinälle maalattu Einstein ja kuplavesi. Koulun seinille oli maalattu toinen toistaan hienompia maalauksia, ne toivat mukavasti eloa sinne! Vanhan ystäväni, sparkling waterin, kanssa tein taas tuttavuutta koko viikon, kunnes host-perheeni viimeisenä päivänä tajusi, että join mieluummin kuplatonta vettä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogger Templates by Isnaini Dot Com. Powered by Blogger.