tiistai 10. heinäkuuta 2012

vihaisia lintuja, tornadoja ja hurrikaaneja


Lähettii aamupäivällä Särkänniemeen ja tultiin tossa yheksän jälkeen takas! Ihan koko aikaa ei tosi huvipuistossa oltu, käytiin Tampereen keskustassa syömässä Manhattan steak housessa ja shoppailtiin. Manhattanissa oli hyvää ruokaa ja melko edullisestikin; maksoin havaijinleikkeestä vähän päälle kymmenen euroa. Shoppailureissulta ei tarttunu tällä kertaa mitää mukaan, mutta ehkä ihan hyvä vaan. Lompakko on nimittäin ollut tässä viime aikoina melkosella laihdutuskuurilla (; 
Särkänniemen paras laite on ehdottomasti Tornado! Se on just sopivan hurja ja se ei pidä mitään pelottavaa rytinää, Jet Star tuotti melko hyvän pettymyksen. Se näytti hurjalta, mutta oli aika laimee ja piti vaa kauheeta ryskettä. Mutta kaikkein paras nimi oli Tattirallilla! Siihen oli pakko mennä ihan vaan sen loistavan nimen takia. Hurricane ja Aikamatto oli ikäviä, erehdyin menemään niihin, vaikka mulle tulee huono olo jo keinussakin! Viikinkiveneestä sentään tajusin kieltäytyä. Koitin heittotaitojani kahden euron edestä ja huti meni kaikki, mut ois ollu hienoo voittaa tommonen iso, pinkki flamingo :) 
Huomen oon taas lähössä varhaisnuorten kalastusleirille isostelemaan ja pakkaukset on vähän puolitiessä. Onneks sinne tarvii lähtee vasta yheltätoista niin aamulla ehtii. Toivottavasti tulee hyvä leiri, kuulumisia sitten sen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogger Templates by Isnaini Dot Com. Powered by Blogger.