maanantai 16. heinäkuuta 2012

stuffed peppers


Heipsan! Ruokapostausta taas (; Tein eilen täytettyjä paprikoita ja niistä tuli ihan hyviä, uunissa ois voinu olla ehkä vähän kauemmin ja enemmän mausteita ois voinu laittaa. Laitan tähän niistä ohjeen jos joku haluaa kokeilla!

4 isoa paprikaa
250 g jauhelihaa
2 pientä kesäkurpitsaa
puolikas sipuli
1 valkosipulinkynsi tai valkosipuli jauhetta
2 dl riisiä tai couscousia, itse tein riisillä
tuorejuustoa
ruohosipulia
suolaa
basilikaa

Poista paprikoista "hatut" ja siemenkodat. Paista jauheliha, pieneksi pilkotut kesäkurpitsat, sipuli ja valkosipuli. Mausta seos suolalla ja basilikalla, halutessa voi laittaa myös mustapippuria. Keitä riisi ja täytä paprikat. Laita päälle tuorejuustoa, johon on sekoitettu ruohosipulia. Paista 175 asteisessa uunissa vähintään 45 minuuttia, jos haluat paprikoista ihan "lössöjä" anna olla vielä vähän aikaa.
Tänään kävin ostamassa lukiokirjoja ja 100 euroa hujahti. Löysin myös Vilasta täydellisesti istuvat farkut ja H&M:stä tavallisen, mustan hupparin. Vietin sen jälkeen noin 3,5 tuntia seuriksella maalaamassa jatkiksen lavasteita, huh. Sen jälkeen oonkin jumittanu koneella, tein itelleni Formspringin ja sovin, että menen kummini luokse kyläilemään Ouluun sunnuntaista ensi viikon keskiviikkoon. Toivottavasti selviän junamatkasta, joudun nimittäin vaihtamaan Tikkurilassa junaa.
P.S. Tuntuu muuten ihan oudolta, että jo ensi viikolla lähetään Turkkiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogger Templates by Isnaini Dot Com. Powered by Blogger.