lauantai 9. marraskuuta 2013

my mind in the rollercoaster





Hei vain! Päivittely on äärimmäisen epäaktiivista, pahoittelut siitä, mutta avaan koneen kotona ollessa tosi
harvoin (tyyliin kerran tai kaksi viikossa), koska sen kanssa säätäminen kestää niin kauan ja mun pitää käyttää läppäriä olohuoneessa, koska mun huoneessa nettitikku ei toimi. Lausehirvitys, mutta antaa olla. Tuntuu, että kaikki mitä yritän puhua kielestä riippumatta kuulostaa liian monimutkaiselta! Ihan hirmu paljon asioita on tapahtunut sitten viimeisen postauksen, koitan kasata tähän ydinkohdat: (<-tuli tosta sanasta mieleen vaan joku koiran kaluama ydinluu, mitä! :D)

Meillä oli mid-term vacation 28.10-1.11 ja kävin sen aikana Student Unionin järjestämällä retkellä Safari Parkiin. Mukana oli myös Noni, Julia ja Priya, matka kesti koululta vähän alle tunnin ja matkattiin sinne futikselta haisevilla minibusseilla. Safari Parkin idea on, että ajetaan alueiden läpi ja eläimet on siellä suht vapaasti, ei tietenkään niin kuin Afrikassa, mutta erilailla kuin eläintarhassa. Tykkäsin tosi paljon tästä ajelusta :) Sen jälkeen oli vielä aikaa hengata puiston muissa osissa, siellä oli huvipuistolaitteita ja turistishoppeja yms. Laitteet oli kuitenkin aika laimeita, retken pääpaino oli safari ajelussa ja eläimissä.

Kävin myös Cadbury Worldissa Nonin, Julian ja Jimmyn kanssa. Cadbury World on suklaatehdas Birminghamin osassa, Cadburyn suklaa on tosi suosittua täällä, niinkuin Fazer Suomessa. Siellä ei kuitenkaan ollut aikaa mättää suklaata niin paljon kuin napa vetää, saatiin 3 patukkaa ilmaiseksi ja yksi pikkuinen kuppi sulaa suklaata. Muuten kierros oli mielenkiintoisempi kuin Suomessa, nähtiin tuotantolinjat ja erilaisia lyhytelokuvia ja pieni ajelu psykedeelisessä kahvipapumaailmassa (tuli vahvasti Jali ja suklaatehdas-fiilis). Syötiin Birminghamissa italialaisessa ravintolassa, otin parsakeittoa ja se tarjottiin leivän kanssa, jonka maku mätsäsi ihan loistavasti keiton kanssa!

Lomalla kävin myös Bridgnorth-nimisessä todella vanhassa englantilaisessa kylässä Jimmyn kanssa. Autolla sinne kesti n. 20 minuuttia. Se oli sellainen extemporee-retki salitreenin jälkeen, kun ei ollut mitään tekemistä/suunnitelmia, mutta todellakin toteuttamisen arvoinen, rakastuin tohon kylään! Rakennukset oli niin kauniita ja löydettiin ihan sika sulonen teehuone, se oli kuin sadusta! Olen käynyt muutaman kerran myös golfaamassa, se on ihanaa silloin kun on hyvä ja raikas ilma. Salilla käyn 3-4 kertaa viikossa, lisäksi zumbassa, boxercisessa ja koripalloa pelaan koululla perjantaisin.

Tämä viikko on ollut koulua taas. Mielialat on rullaillu ääripäästä toiseen ja oon ollu parina päivänä ihan pohjilla. Mikään ei oo tuntunu miltään ja kaikki mitä oon halunnut on pääsy kotiin Suomeen, vaikka kaikki täällä on ollut hyvin! Se on vaan ollut mun oman pään sisällä. Ajattelen liikaa asioita eteenpäin ja sressaan turhasta, en ole pystynyt nukkumaan ja olen ollut väsynyt ja ruokahaluton. Tämän takia olen ollut surullinen ja palellut koko ajan ja sääkin on ollut harmaa, kylmä ja sateinen. Olen kuitenkin jutellut erityisesti Jimmyn kanssa ja eilen Nieletin kanssa ja eilen mun päässä aukeni lukkoja. Syötiin italialaisessa ravintolassa, tilasin pitsaa ja söin myös loput Nieletin pastasta, joka oli muuten ihan parasta pastaa ikinä (simpukoita ja katkarapuja ja parmesanjuustoa!!). Yleensä en edes tykkää pastasta, hah! Siihen ravintolaan mennään varmasti uudestaan. Nukuin parhaat yöunet pitkään, tänään treeni boxercisessa ja kuntosalilla tuntui upealta ja olo vahvalta ja illalla olen menossa ajamaan kartinkia, koska on Nonin synttärit! Jos ei välillä käy pohjamudissa, ei osaa arvostaa hyviä asioita. Tää tekee mut vahvaksi ja opin uusia asioita itsestäni päivä päivältä, pitää vaan muistaa elää hetkessä eikä stressata turhasta! Oikeestaan on tosi rikastuttavaa, että tunnen iloa/surua/masennusta/riemua/onnea paljon voimakkaammin kuin ennen :) Mulla on vieläkin kaikkia juttuja, mitä en tähän postaukseen enää jaksa mahduttaa, mutta koitan kertoilla niistä vähän nopeammin kuin mitä edellisestä postauksesta on kulunut.

Tää postaus on kyllä semmonen sekasotku, mutta mitäpä tuosta! Kysyä saa ja pitää jos jotain meni ohi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogger Templates by Isnaini Dot Com. Powered by Blogger.