lauantai 7. syyskuuta 2013

few days

Heipsan! Nyt tulee aika sekalainen arsenaali näitä kuvia, mutta koitin laittaa tähän niitä mitä en aikaisemmin ole syystä tai toisesta saanut postattua. Tosin en kyllä ole uusia kuvia ottanutkaan kameralla tässä muutaman päivän aikana.

Sää on ollut ihanan lämmin ja aurinkoinen eiliseen asti. Eilen herättiin ensimmäiseen vesisateeseen täällä olon aikana ja ilma oli hirmu kylmä. Villapaitaa ja tuulitakkia niskaan vaan. Myöhästyttiin eilen varmaan kaikista busseista joilla yritettiin mennä ja jäädyttiin Wolverhamptonissa. Yritettiin nimittäin illalla tehdä jotain muuta kuin tuijottaa telkkaa (joka on muuten täällä telly ;) kolme tuntia. Päätettiin mennä bussilla Wolverhamptoniin ja kahville, mutta mikään paikka ei ollut puoli kahdeksan aikaan enää auki, mitä ihmettä! Lopulta oltiin niin kylmissämme, että päädyttiin Mäkkäriin. Ja tosiaan Mäkkäri löytyisi myös täältä meidän Coseleysta. Eilen saatiin lukujärjestykset eikä meillä muuta koulua ollutkaan, joten käytiin shoppaamassa koulutarvikkeita. Sain myös puuttuvat "kesätehtävät" matikasta ja hissasta, pitäisi yrittää väsäillä ne jossain vaiheessa.

Torstaina oli todella väsyttävä, mutta mahtava päivä Alton Towersissa. Käytiin Nonin kanssa läpi kaikki hurjimmat laitteet joihin ehdittiin viiden tunnin aikana. Paras laite oli ehdottomasti tänä vuonna tullut Smiler, mutta oli sinne pitkä jonokin. Odotettiin 1h 15min! Mutta oli kyllä sen arvoista. En ees muista milloin olisin viimeksi ollut niin väsynyt kuin ton päivän jälkeen, sinniteltiin Julin kanssa valveilla puoli kymmeneen... ja herättiin kaheksalta seuraavana päivänä. Ihan makosat unet siis!

Koulussa pitää muuten olla aina tommonen henkilökortti kaulassa. Ensi viikolla ovet menee lukkoon ja tolla pääsee sisään. Lisäksi tossa on henkilökohtanen numero, jolla voi käyttää koulun Ipoint tietokoneita. Monista kaupoista (siis ihan perus vaate/kenkäkaupat) saa myös 10-20% alennusta näyttämällä opiskelijakorttia. Käytin tota hyödykseni vansseja ostaessa. Kotona ollaan iltaisin käyty perheen kanssa ulkoiluttamassa koiria n. 1,5h ja sitten möllötetty telkan ääressä kännykkää tuijotellen tai ihan vaan lahnaten. Tähän iltaohjelmaan kaipaisi jotain toimintaa, mutta ei me tiedetä mitä nuoret Englannissa tekee. Istuuks ne vaan kotona? Toisaalta ens viikolla alkaa oikeasti koulunkäynti, joten ainakin läksyihin menee aikaa. Nyt on kuitenkin vielä viikonloppu ja suunnitelmissa on uimahallilla käynti ja elokuviin meno :)

4 kommenttia:

  1. Vähänkö hassu toi henkilökorttisysteemi!! Onko sulla otsatukka jo noin paljon kasvanu, että sitä voi pitää tolleen sivulla :0 Kadekadekade. Eiks Nonilta voi kysästä, mitä siel yleensä tehään iltasin?

    Onks brittiläinen sade yhtään niin maalaisromanttista ku kaikissa sarjoissa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne oikeestaan tee mitää erityistä iltaisin, koska koulu kestää parhaimmillaan 17.30 asti. Mutta välillä jotain perus: mennään leffaan tai kahville, sade ei oo mitenkään romanttista, mutta parempi kuin semmonen sää kun on hyytävän kylmä ja tuulee...

      Poista
  2. Ihanaa, luulin et oon ainoo kenellä on tollanen perhe :-D me tosiaan vaan tuijotetaan illat vaan telkkaria. NIIIIIN tylsää, ja kun koulussa kysyy että mitä ne tekee niin ei kuulemma mitään erikoista :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no vaihdoin tosiaan perhettä niin täällä on iltaisin pokeria ja telkkaa ja nyt mulla on kans läksyjä ja lukemista, joten kiirettä riittää :D

      Poista

Blogger Templates by Isnaini Dot Com. Powered by Blogger.