torstai 6. syyskuuta 2012

hello autumn

Moikka! Päivittelyä taas vaihteeksi, aika menee melkoisen nopsaan! Tänään mulla oli koulua 8-13.05, rento päivä siis (: Mutta ei mulla oikeastaan ees oo pitkiä päiviä tässä ekassa jaksossa. Aamulla meillä oli Urheilutalolla sählyä ja se oli pitkästä aikaa tosi hauskaa, tuli kerrankin koulun liikkatunnilla sellanen olo että on oikeesti tehtykin jotain. Outoa, että ollaan jo yli puolessa välissä jaksoa ja tuntuu ettei me olla käyty oppikirjoista kuin korkeintaan viisi kappaletta. Saattaa tulla vähän kiire.Eilen oli kakkos-iskon starttaus, ilmoittaudun mukaan kaikenlaiseen vapaaehtoiseen ja meille jaettiin ehtis ja nuortenilta vuorot, myös vastuuryhmä-vaalit on tulossa. Päässä pyörii jo pari ideaa syksyn toimintaa varten, jees! 
Toi asukuvaus ei nyt oikein onnistunut, mutta halusin silti laittaa edes jonkun tänne. Tossa nyt viimein näkyy ne mun punaiset Dr.Denimit, tykkään niistä tosi kovasti :--) Mulla on kanssa noi nilkkurit, jotka sai tänään paljon kehuja. Tuossa kuvassa ne nyt ei ehkä oikein oo edukseen. Ton ensimmäisen kuvan paidan löysin tiistaina Hennesistä, se oli pakko saada, vaikka just olin sopinu itteni kanssa etten osta nyt vähään aikaan vaatteita.
On ihan jees että tulee jo syksy, eihän semmosta kunnon kesää ollukaan. Pääsee käyttämään villapaitoja, neuleita ja huppareita ilman että läkähtyy ja voi vetää ne sukkahousut jalkaan ja käpertyä paksun peiton alle kun palelee. On kans mukavaa mennä sormet ja varpaat kylminä saunaan ja sen jälkeen vetää villasukat jalkaan ja juoda kupillinen kuumaa kaakaota <3 
P.S. Tuskin maltan oottaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogger Templates by Isnaini Dot Com. Powered by Blogger.